sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Muutamaan hetkeen on mahtunut paljon. Lomamatkaa, kasvattajapäiviä, tapaamisia kasvattajien ja niiden omistajien kanssa, kevään odotusta (myös lumen sulamista kauhulla odotetaan) ja linnun laulun alkamista. Tuntuu, että koirillakin alkaa jo olla kevättä rinnassa. Pojat kulkee niin tiiviisti nenä maassa.

Välillä tuntuu, ettei aika riitä mihinkään. Lomamatkan jälkeen unohdin onnitella 10.2.2019 6-vuotiaita russelaita S-pentueesta ja nyt kun sairastuin kunnolla mahatautiin unohdin onnistella 21.2.2019 6-vuotiaita bernhardinkoiria YS-pentueesta. Mutta antakaa kasvattajatädille anteeksi, sillä 7 koiraa kotona, työ ja lähes kolme kuukautta on ollut putkeen ylimääräinen koira hoidossa. Ja  työkin pitäisi hoitaa kunnialla. Rakkaat S-ja YS-pennut hyvää syntymäpäivää teille kaikille!

Tulevia pentueita odotetaan jo kovasti ja koska pentueiden isät ovat pakasteena, on alustavasti sovittu tulevat sessiot Reprovetin ja Lena Lindhin kanssa. On tulossa melkoisen jännittävä kevät ja kesä.
Mukavaa odottaa ja katsoa, kuinka kaikki menee. Pentuevarauksia on tullut mukavasti ja vielä sellaisista perheistä, jossa on aikaisemmin ollut bernhardinkoira. Joten he tietävät, mitä ovat ottamassa ja mitä tämä jättirotu vaatii.

Kiva on ollut myös seurata muutaman tuontipojan ja -tytön kasvua. Kauniita, rodunomaisia koiria niistä  on tulossa.

Ihanaa kevättä kaikille
Anne

Ronja keväthangilla tänään





Ei kommentteja: