keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Keskiviikko 27.2.2013


Jii-Teen Ässät ovat alkaneet leikkiä, haastaa toisiaan ja meitä jättiläisiä mukaan ja murisevat niin kuin koirat, jotka omaavat suuren egon. Vauhtia on tiedossa seuraavan viiden viikon ajan. Onneksi ne rauhottuvat välillä Tytti Taapertajan hellään huomaan saadaaksen nuo "pienet" masunsa täyteen.


Entä mitä kuuluu toiseen pentulaatikkoon? Ynisevät sateenlapset ovat alkaneet nukkua ruokailujen välillä parikin tuntia eikä enää masuissa tunnu olevan vatsanpuruja. Painot ovat 1 - 1.3 kiloa. Venla oppinut pesemään pyllyt mitä nyt kasvattajatäti joutui lisämään oivariiniä avuksi. Mutta Oivahan on aina Oiva. Taitaa olla mukava yö valvojallakin ensi yönä - ainakin 6 tuntia saadaan unta yhdessä emokoiran kanssa. On se vaan mieletöntä, kuinka nuo muutaman päivän ikäiset pennut löytävät nisän mistä saa maitoa, oppivat ryömimään lämpimämpään paikkaan ja osaavat ilmaista jos kaikki ei ole hyvin.









1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

On ne kyllä suloisia, kummatkin laatikolliset. "Oiva on aina Oiva", niin, ja todellakin Oivariinilla on kumma vaikutus ruuan syömisen houkutteluun )